Τα ιδανικά βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι

βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι

Αναζητάτε Ιδανικά βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι;


Οι επιλογές για βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι πρέπει να διαθέτουν φαντασία και σίγουρα χαρακτήρα. Έτσι, θα είναι ξεχωριστή η βάπτιση κάθε μικρής δεσποινίδας, με κομψά, όμορφα στοιχεία που θα την κάνουν να λάμψει όπως της αξίζει.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις προτάσεις για υπέροχα βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι. Κεντρικό ρόλο την ημέρα της βάπτισης έχει το ρούχο. Ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο φόρεμα που θα κάνει τη μικρή σας να μοιάζει με πριγκίπισσα. Οι αποχρώσεις του λευκού ή dusty pink σε συνδυασμό με διακοσμητικά ροζ λουλούδια ή φιογκάκια αποτελούν ιδανικά επιλογή.

Αέρινα baby φορέματα με boho διάθεση, μπορούν να σταθούν επάξια σε αυτή την περίσταση. Σε γήινες αποχρώσεις ή παστέλ με κορδέλες για τα μαλλάκια του μωρού ή φινετσάτα καπέλα και άλλα αξεσουάρ.

Ένα φόρεμα σε στυλ νεράιδας θα μπορούσε να είναι τέλειο για ένα πάρτυ βάπτισης με ένα θέμα γεμάτο από λουλούδια και πεταλούδες, σαν σε παραμύθι.

La Christine – βαπτιστικά για κορίτσι

Dolce Bambini – βαπτιστικά για κορίτσι

 

Bambolino – βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι

Vinteli Girl – βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι

 

La Joie Girl – βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι

Οι ιδέες και οι προτάσεις για το ευχάριστο γεγονός είναι πάρα πολλές και ποικίλουν. Πως όμως θα μπορέσει να γίνει η τελική επιλογή χωρίς άγχος και ταλαιπωρία; Μα φυσικά μέσω του επαγγελματικού σχεδιασμού. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα να επιλεγούν κομμάτια που θα πρωταγωνιστήσουν στην εκδήλωση και θα κλέψουν την παράσταση.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να μείνει χαραγμένη στην μνήμη ως η ημέρα εκείνη που μεγαλώνοντας η μικρούλα θα τη βλέπει σε βίντεο και σε συνδυασμό με τα βαπτιστικά ενθύμια θα της προκαλούνται ευχάριστα συναισθήματα και συγκίνηση. Στο Bridal Loft Athens, με την υπογραφή της Φαίδρας Θεοδωρίδου, βρίσκετε μοναδικές προτάσεις και ιδέες για βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι.

 

Είμαστε δίπλα σε κάθε μοναδική στιγμή σας και μπορούμε να καλύψουμε όλο το εύρος της βάπτισης, όπως τα βαπτιστικά ρούχα, τα βαπτιστικά πακέτα, τα βαπτιστικά παπούτσια, τα μαρτυρικά της βάπτισης κ.α.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και βρείτε τα πιο όμορφα βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στις σελίδες μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους.