Χρίστος Αντωνιάδης: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση των παιδιών του

Χρίστος Αντωνιάδης βάπτιση μωρών

Χρίστος Αντωνιάδης βάπτιση μωρών. Tον περασμένο Νοέμβριο για πρώτη φορά έγιναν γονείς ο Χρίστος Αντωνιάδης κι η Αφροδίτη Τσώνου.

Το ζευγάρι, που μετά από αρκετές προσπάθειες έφερε στον κόσμο δυο δίδυμα παιδάκια, αποκάλυψε στο Happy Day ότι σκοπεύουν να τα βαφτίσουν στα μέσα Ιουλίου στην Αθήνα με τους νονούς των αγοριών τους να είναι… τέσσερις!

Χρίστος Αντωνιάδης βάπτιση μωρών

«Ο Χρίστος είναι πάρα πολύ ενεργός μπαμπάς. Βοηθάει σε όλα. Και μερικά βράδια που δεν ακούω καθόλου από την κούραση, ο Χρίστος είναι εκεί να τα ταΐσει, να τα αλλάξει», αποκάλυψε η Αφροδίτη Τσώνου.

Χρίστος κι Αφροδίτη συμφώνησαν πως από τη μέρα που ήρθαν στον κόσμο τα παιδιά τους, δεν έχουν καθόλου χρόνο για τους ίδιους.

«Έχω το τραγούδι που είναι για όλες τις περιπτώσεις. Το αφιέρωσα στη γυναίκα μου όταν παντρευτήκαμε και τώρα το αφιερώνω στα παιδιά μου, το Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο με τρυφερότητα ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Η αλήθεια είναι πολύ σκληρή. Ο ερχομός των παιδιών, ειδικά που είναι δυο, μας έχει φέρει τα πάνω-κάτω», αποκάλυψε η Αφροδίτη Τσώνου για τις αλλαγές που έχουν φέρει τα δυο μωρά στη σχέση τους.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στις σελίδες μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους.