Tips για να επιλέξετε το τέλειο νυφικό, από την Φαίδρα Θεοδωρίδου!

το τέλειο νυφικό

Το τέλειο νυφικό. Η επιλογή του σωστού νυφικού είναι σίγουρα η σημαντικότερη πρόκληση για τη μέλλουσα νύφη! Η επιλογή του είναι και αυτή που καθορίζει και πολλά άλλα: το γενικό ύφος του γάμου, τον στολισμό, την ανθοδέσμη, το χρώμα του κοστουμιού του γαμπρού και της γραβάτας, τα παρανυφάκια, τις λαμπάδες κτλ…

Σίγουρα όλες από μικρές θα έχετε φανταστεί πώς θα θέλατε να είναι το νυφικό σας! Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας καθοδηγήσουμε στο να επιλέξετε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει, παίρνοντας συμβουλές από την μετρ του είδους. Την σχεδιάστρια νυφικών και ιδιοκτήτρια του brand, Bridal Loft Athens, Φαίδρα Θεοδωρίδου.

Κανονίστε το ραντεβού σας με το atelie νωρίς το πρωί.
Κανονίστε το ραντεβού σας για να δοκιμάσετε νυφικά, πρωινές ώρες, έτσι θα είστε ξεκούραστες και χαλαρές για να απολαύσετε την διαδικασία.

 

το τέλειο νυφικό

Βρείτε ποια γραμμή νυφικού σας κολακεύει.
Η καλή εφαρμογή του νυφικού στο σώμα σας είναι το πιο σημαντικό για την σωστή επιλογή του. Μην εστιάζετε σε μοδάτα νυφικά, αλλά σε νυφικά που σας ταιριάζουν και σας βολεύουν, μην διστάζετε να ζητήσετε την συμβουλή της σχεδιάστριας, σίγουρα θέλει να λάμπετε μέσα στην δημιουργία της.

Το μπούστο του νυφικού.
Το πάνω μέρος του νυφικού (μπούστο) είναι αυτό που τραβάει περισσότερο την προσοχή των καλεσμένων σας αλλά και του…. φωτογράφου! Επειδή λοιπόν είναι αυτόμπου θα φαίνεται περισσότερο στις φωτογραφίες σας, επιλέξτε ένα που… θα σας χαρακτηρίζει σαν προσωπικότητα.

το τέλειο νυφικό

Φωτογραφίστε τα νυφικά που δοκιμάζετε.
Τι πρακτική λύση! Το βράδυ, μπορείτε χαλαρά να ξαναδείτε τις επιλογές σας και να κάνετε δεύτερες και τρίτες σκέψεις για το τι θα επιλέξετε τελικά.

Μην κουραστείτε να δοκιμάζετε νυφικά!
Το νυφικό φόρεμα όπως κάθε ρούχο, μοιάζει τελείως διαφορετικό στην κρεμάστρα απ’ότι στο σώμα. Γι’αυτό η νύφη πρέπει να δοκιμάσει όσο περισσότερα φορέματα γίνεται ώστε να σιγουρευτεί ότι είναι το κατάλληλο γι’ αυτήν.

το τέλειο νυφικό

Φορέστε όμορφα εσώρουχα στην πρόβα νυφικού.
Το σωστό εσώρουχο βοηθά και στην επιλογή του σωστού νυφικού. Το στήθος πρέπει να έχει την σωστή θέση αλλά και στο κάτω μέρος δεν πρέπει να διαγράφει ειδικά στην περίπτωση που επιλέγουμε εφαρμοστό νυφικό.

Επιλέξετε σωστά αξεσουάρ.
Δεν χρειάζετε να φορέσετε πολύ εντυπωσιακά αξεσουάρ. Θα κλέψουν την αίγλη του νυφικού σας.

Σωστά παπούτσια.
Η σωστή επιλογή νυφικών παπουτσιών επίσης είναι αυτή που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μέρας του γάμου. Αν επιμένετε να βάλετε πολύ ψηλά παπούτσια, επιλέξετε και ένα δεύτερο ζευγάρι, πιο ξεκούραστο για το νυφικό πάρτι.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στις σελίδες μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους.