Πράξη Ευαισθησίας και Αγάπης για το “Άλμα Ζωής”!

άλμα ζωής καμπάνια

Ο Οκτώβριος έχει οριστεί ως μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού με κύριο μήνυμα την ενημέρωση και την έγκαιρη διάγνωση και την ευαισθητοποίηση των γυναικών για την απαραίτητη φροντίδα της υγείας τους. H πρόσφατη έρευνα του παγκόσμιου οργανισμού υγείας έδειξε ότι ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο συχνή μορφή καρκίνου προσβάλλοντας 2,1 εκατομμύρια γυναίκες κάθε χρόνο.

άλμα ζωής - καμπάνια

H έλλειψη επαρκούς ενημέρωσης ενέπνευσε το Bridal Loft Athens να δημιουργήσει νυφικά και φορέματα σε pink & white αποχρώσεις, σήμα κατατεθέν της εκστρατείας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, τα οποία φορέθηκαν από γνωστές Ελληνίδες με στόχο την αφύπνιση όλων ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

άλμα ζωής - καμπάνια
Για το λόγο αυτό στο Bridal Loft Athens στηρίζουμε το σύλλογο άλμα ζωής και διαθέτουμε τα έσοδα από τις πωλήσεις των υλικών αυτών καθώς και μέρος των πωλήσεων από τα νυφικά, βραδινά φορέματα και άλλων προϊόντων όπως το συλλεκτικό σαπούνι από τις συλλογές Bridal Loft στο Άλμα Ζωής.

άλμα ζωής - καμπάνια

Πράξη ευαισθησίας και αγάπης για όλες γυναίκες που το έχουν ανάγκη είναι υποχρέωσή μας να φροντίζουμε το σώμα μας και την υγεία μας όχι μόνο για εμάς, αλλά και για χάρη όσων μας αγαπούν.

άλμα ζωής - καμπάνια

άλμα ζωής - καμπάνια

άλμα ζωής - καμπάνια

Στο πλευρό των σκοπών της φετινής καμπάνιας του Bridal Loft η Μαρία Σολωμού, η Nτορέττα Παπαδημητρίου, η Κατερίνα Θεοχάρη και η Ελένη Καρακάση που φωτογραφήθηκαν αφιλοκερδώς από το φωτογραφικό φακό του Παναγιώτη Γιαννακόπουλου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στις σελίδες μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους.