Γνωρίστε τη σχεδιάστρια νυφικών Φαίδρα Θεοδωρίδου

σχεδιάστρια νυφικών

Σχεδιάστρια νυφικών Φαίδρα Θεοδωρίδου – Η ειδήμων στον σχεδιασμό νυφικών.

 

Meet The Designer 


Στο κατάστημα μας Bridal Loft Athens γιορτάζουμε καθημερινά τη γυναικεία ομορφιά και την αληθινή αγάπη, όπως αυτή αποτυπώνεται μέσα από τα δεσμά του γάμου.

Η σχεδιάστρια νυφικών Φαίδρα Θεοδωρίδου, βρίσκεται πάντα εκεί, δίπλα σας για να σας δίνει συμβουλές για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας!

Η οργάνωση του γάμου ξεκινάει και μαζί με τον ενθουσιασμό έρχεται και το άγχος. Μπορεί η οργάνωση του γάμου να σας μοιάζει βουνό, αλλά δεν χρειάζεται πανικός.

Αυτά που πρέπει να σκεφτείτε είναι πολλά, αλλά το σημαντικό είναι να το απολαύσετε στο έπακρο!

σχεδιάστρια νυφικών

Ένα από τα πιο απολαυστικά σημεία της οργάνωσης ενός γάμου, είναι και η επιλογή νυφικού. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να μην είναι εύκολη η διαδικασία… Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι οι πιο πολλές ονειρεύονται την ημέρα του γάμου και το νυφικό από μικρά κοριτσάκια. Σίγουρα όμως, είναι μία διαδικασία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Η σχεδιάστρια νυφικών Φαίδρα Θεοδωρίδου, με πολυετή εμπειρία στη δημιουργία νυφικών, σας δίνει τα φώτα της και είναι δίπλα σας σε όλη τη διαδικασία, πάντα με χαμόγελα και θετική ενέργεια.

Αφεθείτε στα χέρια της και δείτε τον εαυτό σας να λάμπει από ομορφιά και ευτυχία, στην πιο ξεχωριστή μέρα για εσάς, στον γάμο σας.

 

Quote της ίδιας της σχεδιάστριας νυφικών είναι το:Να είσαι εσύ, να είσαι ο εαυτός σου. Μέσα από αυτό, προτρέπει την εκάστοτε μέλλουσα νυφούλα, να έχει τον πρώτο λόγο και να αποφασίσει η ίδια για το νυφικό της και συνεπώς θα το υποστηρίξει απόλυτα.

*Η δική μας Φαίδρα Θεοδωρίδου είναι μια αξιόλογη και αξιέπαινη σχεδιάστρια νυφικών, η οποία προσφέρει στις μέλλουσες νύφες μια μοναδική εμπειρία δημιουργίας του ιδανικού νυφικού. Με μια καριέρα που εκτείνεται σε δεκαετίες, η Φαίδρα έχει καταφέρει να συνδυάσει την παράδοση με τη σύγχρονη αισθητική, δημιουργώντας φορέματα που είναι ταυτόχρονα κλασικά και μοντέρνα.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και γνωρίστε από κοντά τη σχεδιάστρια νυφικών Φαίδρα Θεοδωρίδου. Βρες το Νυφικό Φόρεμα των Ονείρων σου! Μοναδικά Σχέδια Υψηλής Ραπτικής και Αίσθητικής!

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στις σελίδες μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους.