Bridal looks για το δημαρχείο

νυφικό για πολιτικό γάμο

Παντρεύεστε με πολιτικό γάμο; Αυτά είναι υπέροχα νέα. Συγχαρητήρια!

Αναζητάτε το ιδανικό νυφικό για πολιτικό γάμο;

Παρακάτω θα σας δώσουμε 4+1 προτάσεις για να ανεβείτε τα σκαλιά του δημαρχείου με στυλ.

Σας παρουσιάζουμε τα πιο luxury, ονειρεμένα νυφικά φορέματα που θα σας αναδείξουν στην πιο stylish bride-to-be.

Νυφικό για πολιτικό γάμο Νο1:

Το EFFIE είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη νύφη που θέλει να είναι απλή και elegant, αναδεικνύοντας παράλληλα τη θηλυκή της πλευρά. Από μεταξωτό σατέν ύφασμα, σε ίσια γραμμή, με σκίσιμο στο πλάι και με έναν ώμο, είναι απλά εντυπωσιακό και σίγουρα θα κλέψει την παράσταση.

νυφικό για πολιτικό γάμο

Νυφικό για πολιτικό γάμο Νο2:

Από την Dream collection προτείνουμε το DREAM που όπως αναφέρει και το όνομά του είναι ένα όνειρο. Το ιδανικό ρούχο για αυτή την περίπτωση. Πρόκειται για μία ολόλευκη ολόσωμη φόρμα που αναδεικνύει μοναδικά τη γυναικεία σιλουέτα. Η μακριά κάπα του δίνει έξτρα στυλ και φινέτσα.

 

Νυφικό για πολιτικό γάμο Νο3:

Το METROPOLIS είναι το διαχρονικό νυφικό φόρεμα που δεν θα σας απογοητεύσει, καθώς χαρίζει άνεση και στυλ – ό,τι ακριβώς χρειάζεστε την ημέρα του πολιτικού γάμου σας. Άλλωστε, δεν χρειάζονται πολλά. Ένα λευκό απλό νυφικό, με μικρές λεπτομέρειες, και μια μικρή ενίσχυση στα αξεσουάρ, θα σας κάνει να λάμπετε όσο ποτέ.

νυφικό για πολιτικό γάμο

Νυφικό για πολιτικό γάμο Νο4:

Μία πολύ όμορφη και σικ πρόταση νυφικού για πολιτικό γάμο είναι το FRANKIE. Μάξι λευκό φόρεμα με τσέπες και σκίσιμο που είναι πανέμορφο μέσα στην απλότητά του. Χωρίς πολύ πληροφορία ή περιττές διακοσμητικές λεπτομέρειες. Άλλωστε, less is more.

 

Νυφικό για πολιτικό γάμο Νο5:

Για το τέλος, αφήσαμε μία πρόταση για strapless μίνι νυφικό φόρεμα σε ιβουάρ απόχρωση και εντυπωσιακή δαντέλα σε όλο το μήκος του, το WST. Ένα πανέμορφο νυφικό φόρεμα που δεν θα θέλετε να βγάλετε από πάνω σας.

 

Αυτές ήταν μερικές μόλις από τις προτάσεις μας για το κεφάλαιο “νυφικό για πολιτικό γάμο”. Ελάτε να ζήσετε από κοντά τη μαγεία της πρόβας νυφικού στο κατάστημα νυφικών Bridal Loft, Μητροπόλεως 62, Αθήνα. Βιώστε μια αξέχαστη εμπειρία στο πιο ονειρικό bridal store της πόλης!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στις σελίδες μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους.