Καμπάνια στη μητρότητα

Η ημέρα της Μητέρας είναι μια από τις πιο σημαντικές εορτές του έτους, όπου τιμούμε τις μητέρες μας και όλες τις γυναίκες που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. 

Με το πνεύμα της Ημέρας της Μητέρας να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο με την πάροδο του χρόνου, γίνεται μια επίσημη ημέρα για να τιμήσουμε τις μητέρες μας.

Η παρούσα ‘καμπάνια στη μητρότητα’, υλοποιήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή καλλιτεχνών και συντελεστών. Δεν υπάρχουν χορηγοί ούτε διακίνηση χρήματος για την υλοποίηση της.

Η μητρότητα περιλαμβάνει διαφορετικές μορφές. Περιλαμβάνει επίσης το δικαίωμα στη μη μητρότητα.

Πολλές γυναίκες, για διάφορους λόγους, δεν έχουν αποκτήσει παιδιά. Η Ημέρα της Μητέρας μπορεί να αποτελεί μια δυσάρεστη ημέρα για πολλές από αυτές. Εκφράζουμε τις ευχές μας με έναν πιο ενδελεχή τρόπο προς αυτές τις γυναίκες:

  • Στις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.
  • Στις single μητέρες.
  • Στις μητέρες μετά τα 40.
  • Στις μητέρες μέσω παρένθετης μητέρας.
  • Στις μητέρες μέσω υιοθεσίας.
  • Στις μητέρες με δανεικά ωάρια.
  • Στις μητέρες που το μωρό τους δεν τα κατάφερε.
  • Στις γυναίκες που δεν τα κατάφεραν να γίνουν μητέρες.

Με την παρούσα εκστρατεία ‘καμπάνια στη μητρότητα‘, καλούμε το κράτος:
✔ Να ενσωματώσει τις εξωσωματικές διαδικασίες στα ασφαλιστικά ταμεία, προσφέροντας πρόσβαση και στις single γυναίκες.
✔ Να προσφέρει κάλυψη στα ασφαλιστικά ταμεία για την κατάψυξη ωαρίων, και να προωθηθεί ενημέρωση στα σχολεία σχετικά με τα οφέλη αυτής της διαδικασίας.
✔ Να απλοποιηθούν οι διαδικασίες υιοθεσίας, προσφέροντας πρόσβαση σε αυτές και στα single άτομα.
✔ Να διεξαχθούν εκπαιδευτικές εκστρατείες στα σχολεία που θα ευαισθητοποιήσουν για το δικαίωμα στη μητρότητα και τη μη μητρότητα.
✔ Να συμπεριληφθεί η διακοπή κύησης στις καλυπτόμενες υπηρεσίες των ασφαλιστικών ταμείων.

Καμπάνια στη μητρότητα -επώνυμοι (καλλιτέχνες και συντελεστές)

Η αγαπημένη μας Μαίρη Συνατσάκη, γνωστή στο κοινό της ως «Mairiboo» έγινε μαμά για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2022 και έκτοτε απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή και την κόρη τους, Ολίβια.

Μάνα, μητέρα, μαμά

Η Μαρία Σολωμού συμμετείχε επίσης στην καμπάνια στη μητρότητα. Η ίδια έχει δηλώσει ότι «Έχει ευθύνη και ο γονιός που μεγαλώνει το παιδί, αλλά και αυτός που το γεννά.». Πόσο σωστό;!

Συμμετοχές στην καμπάνια στη μητρότητα

Στη συγκεκριμένη καμπάνια, μεταξύ άλλων, μας τίμησαν με την παρουσία – συμμετοχή τους πολλές ακόμη επώνυμες κυρίες από το καλλιτεχνικό στερέωμα. Η συνεργασία μας ήταν απλά υπέροχη! Τις ευχαριστούμε από καρδιάς.

Δείτε αναλυτικά το άρθρο “Καμπάνια στη Μητρότητα: Το Koitamagazine γιορτάζει τις Μητέρες με Μοναδικό Αφιέρωμαεδώ

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στις σελίδες μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους.