Τοπ 5 καλοκαιρινά νυφικά σχέδια για κάθε γούστο

νυφικά σχέδια

Είστε bride-to-be; Τότε το παρακάτω άρθρο σας αφορά!

Το καλοκαίρι έφτασε και φέρνει μαζί του μοναδικές ιδέες και τάσεις για νυφικά σχέδια. Καθώς ο ήλιος λάμπει και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, οι νύφες στρέφονται σε νυφικά σχέδια που αντικατοπτρίζουν την αέρινη ομορφιά και τη δροσερή κομψότητα του καλοκαιριού. Ας δούμε αναλυτικά μερικές προτάσεις για καλοκαιρινά νυφικά παρακάτω:

Ανάλαφρο νυφικό για γάμο σε φυσικό τοπίο

Για έναν ονειρικό γάμο και μία ομορφη next day φωτογράφιση με φόντο το φυσικό τοπίο, ένα ανάλαφρο νυφικό αποτελεί την ιδανική επιλογή. Τα νυφικά με ιδιαίτερα μανίκια είναι ό,τι πρέπει για γάμους σε φυσικά τοπία, όπως το RHAPSODY BLC3001.

Συνδυασμός μοντέρνου και ρομαντικού

Νυφικά με ριχτούς ώμους → Τα νυφικά με ριχτούς ώμους, όπως το FIONA FST0023012 διαθέτουν μια ρομαντική αισθητική που δεν μένει ποτέ εκτός μόδας. Τα διαφορετικά σχήματα, όπως το σχήμα καρδιάς, συνδυάζονται με διαφάνεια στο ύφασμα και διακοσμητικά στοιχεία, όπως floral λεπτομέρειες.

 

Εξώπλατο νυφικό φόρεμα για νεανικό γάμο

Τα εξώπλατα νυφικά φορέματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή για τη δεξίωση αλλά και για την ίδια τη γαμήλια τελετή, όπως το APOLLO ADR0023. Πλέον μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε εκδοχή κλασικών νυφικών με ανοιχτή πλάτη και να το συνδυάσετε έξυπνα με μια statement κάπα και αξεσουάρ για ένα εντυπωσιακό look.

Μίνιμαλ και πολυτελές σχέδιο για γάμο στην πόλη

Σε αστικό τοπίο, στο Δημαρχείο ή άλλο χώρο εκδηλώσεων, ένα στράπλες απλό νυφικό σε εβαζέ ή γοργονέ γραμμή είναι ό,τι καλύτερο για καλοκαιρινό γάμο, όπως το METROPOLIS BLA2091. Συμπληρώστε το look με κλασικά κοσμήματα και ίσως ένα λιτό πέπλο στην ίδια αισθητική και φιλοσοφία.

 

Ρομαντικό στυλ για γάμο σε νησί

Για να ολοκληρώσετε την ονειρική σας εμφάνιση, επιλέξτε ένα νυφικό σε ρομαντικό στυλ, που θα αναδείξει τη θηλυκότητα και την κομψότητά σας. Για παράδειγμα, ένα νυφικό σε Α-γραμμή: Κλασικό και διαχρονικό, όπως το WST 0023005. Η φούστα που ανοίγει απαλά από τη μέση χαρίζει μια αέρινη και ρομαντική όψη.

 

Λένε ότι το τέλειο νυφικό φόρεμα θα το καταλάβετε με την πρώτη ματιά “love at first sight”. Θα το νιώσετε αμέσως μόλις το φορέσετε και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Σε κάθε περίπτωση, επιλέξτε το νυφικό με βάση το τοπίο που θα σας περιβάλλει, δημιουργώντας μια αρμονική θεματική ενότητα αντιπροσωπευτική της διάθεσής σας και του προσωπικού σας γούστου. Στο Bridal Loft θα βρείτε τα νυφικά σχέδια που ταιριάζουν στο στυλ και την προσωπικότητά σας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στις σελίδες μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους.