Χαλακατεβάκης: Στη βάπτιση της κόρης του, Άρτεμις – Αγγελική!

Βασίλης Χαλακατεβάκης βάπτιση κόρης

Βασίλης Χαλακατεβάκης βάπτιση κόρης. Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο βάπτισαν την κορούλα τους ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η σύζυγός του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη. Το Μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Ριζούπολη και η νεοφώτιστη πήρε δύο ονόματα, Άρτεμις – Αγγελική.

Βασίλης Χαλακατεβάκης βάπτιση κόρης

«Τα συναισθήματα για τη βάπτιση της κόρης μας είναι υπέροχα. Είναι μια ωραία ημέρα, είναι ημέρα γιορτής για εμάς».

Βασίλης Χαλακατεβάκης βάπτιση κόρης

Στο παρελθόν, ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως σκοπεύει να κάνει μια δράση και συγκεκριμένα, μία δεντροφύτευση με το όνομα του παιδιού του.

«Θα κάνουμε αυτή τη δράση. Όχι ακόμα, γιατί ο καιρός είναι πολύ ζεστός και δε θέλουμε να χαλάσουν, αλλά θα γίνει. Η πατρότητα με έχει κάνει φωτεινό άνθρωπο. Τελευταία φορά που με συγκίνησε η κόρη μου ήταν πριν από 10 λεπτά, όταν με είπε «μπαμπάκα»», δήλωσε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο του παιδί τον Ιούλιο του 2021 κι έκτοτε, η ζωή του έχει αλλάξει.

Βασίλης Χαλακατεβάκης βάπτιση κόρης Βασίλης Χαλακατεβάκης βάπτιση κόρης Βασίλης Χαλακατεβάκης βάπτιση κόρης Βασίλης Χαλακατεβάκης βάπτιση κόρης

O αγαπημένος μας ηθοποιός μαζί με την αγαπημένη του επέλεξαν τα βαπτιστικά για τη μικρή τους Άρτεμις-Αγγελική από το Baby Loft του Bridal Loft Athens, καθώς και το φόρεμα της Δέσποινας Μαραγκουδάκη σχεδιάστηκε από την Φαίδρα Θεοδωρίδου! Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και την υπέροχη συνεργασία που είχαμε! Να σας ζήσει! 🤍🤍

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στις σελίδες μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους.