Μαντώ Γαστεράτου: Βάφτισε την μικρή της κόρη Κυβέλη!

Μαντώ Γαστεράτου βάπτιση κόρης

Μαντώ Γαστεράτου βάπτιση κόρης. Η Μαντώ Γαστεράτου βάφτισε σήμερα την κόρη της Κυβέλη. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2018 έχουν ακόμα ένα παιδί, τον 3 χρονών Γιώργο.

Μαντώ Γαστεράτου βάπτιση κόρης

Η Μαντώ Γαστεράτου για τη σημαντική αυτή μέρα επέλεξε να φορέσει αρχικά ένα λευκό φόρεμα με ιδιαίτερη ένταση στους ώμους και κάτι αντίστοιχο φόρεσε και η Κυβέλη όλα σχεδιασμένα από την σχεδιάστρια Φαίδρα Θεοδωρίδου και το Bridal Loft Athens.

Μαντώ Γαστεράτου βάπτιση κόρης Μαντώ Γαστεράτου βάπτιση κόρης

Στην συνέχεια νονά και βαφτιστήρα συνδύασαν το λευκό χρώμα στα ρούχα τους προσθέτοντας από μια πινελιά στο look τους στο χρώμα του ροζ σάπιου μήλου. Η μεν Ζωή Κρονάκη επέλεξε μια μπλούζα σε αυτή την απόχρωση την οποία συνδύασε με το λευκό της παντελόνι ενώ η μικρή Κυβέλη μετά το μυστήριο της βάφτισης φόρεσε στα μαλλιά μια κορδέλα στο ίδιο χρώμα με την μπλούζα της νονάς της.

Μαντώ Γαστεράτου βάπτιση κόρης Μαντώ Γαστεράτου βάπτιση κόρης

Ωστόσο, η Μαντώ Γαστεράτου όταν ήρθε η ώρα του πάρτι μετά το μυστήριο άλλαξε ρούχο επιλέγοντας ένα διαφορετικού ύφους φόρεμα, πιο αέρινο, σε μπλε απόχρωση με κοψίματα στο πάνω μέρος και εντυπωσιακό σκίσιμο στο πλάι από την συλλογή της @malamati_creations.

Μαντώ Γαστεράτου βάπτιση κόρης.

Η διακόσμηση στο πάρτι που ακολούθησε κυμάνθηκε στους ίδιους ροζ τόνους – ακόμα και στα σερβίτσια – με σήμα κατατεθέν τα λουλούδια αλλά και τα ζαχαρωτά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η φίλη της Μαντώς Γαστεράτου και νονά του μικρού Γιώργου, Μπάγια Αντωνοπούλου αλλά και ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Μαντώ Γαστεράτου βάπτιση κόρης. Μαντώ Γαστεράτου βάπτιση κόρης.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στις σελίδες μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους.