Άννα Μπεζάν και Δημήτρης Παππάς: Θα βαφτίσουν σε λίγες μέρες τη μικρή τους πριγκίπισσα!

βάπτιση Χριστίνα Παππά

Το ζευγάρι ανυπομονεί για το baby bloom της μικρής του και έχει ξεκινήσει από νωρίς τις προετοιμασίες.

Η βάφτιση θα έχει ρομαντικό στυλ και η μικρή θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της, Χριστίνας Παππά.

βάπτιση Χριστίνα Παππά

Η Άννα Μπεζάν μίλησε στο okmag για την επικείμενη βάφτιση της κόρης της και για την πρώτη περίοδο της μητρότητας.

Η ηθοποιός Άννα Μπεζάν και ο σύζυγός της Δημήτρης Παππάς έγιναν γονείς τον Σεπτέμβριο και η ζωή τους έχει αλλάξει τελείως.

-Πώς σχεδιάζετε να περάσετε το φετινό Πάσχα;

-Αν και το μωρό είναι πολύ μικρό, επειδή είμαι πολύ των παραδόσεων έχουμε φτιάξει ήδη κουλουράκια, πασχαλινό τσουρέκι και νιώθω ότι είναι φέτος η καλύτερη χρονιά της ζωής μου και θα είναι έτσι από εδώ και πέρα. Το Πάσχα είναι για εμένα μεγάλη γιορτή και επειδή πιστεύουμε πολύ στον Θεό για εμένα είναι πολύ ξεχωριστό το γεγονός ότι φέτος θα το περάσουμε αγκαλιά με την κόρη μας.

βάπτιση Χριστίνα Παππά

-Θα μείνετε Αθήνα ή θα ταξιδέψετε το φετινό Πάσχα;

-Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα παραμείνουμε στην Αθήνα και θα κάνουμε Πάσχα με όλη την οικογένεια στο σπίτι.

-Τι αλλαγές έχει φέρει στη ζωή σας ο ερχομός της μικρής;

-Έχουν έρθει τα πάνω κάτω είναι η αλήθεια. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Αρχικά, έχουμε πια έναν σκοπό στη ζωή μας. Ό,τι κάνουμε πια στη ζωή μας, το κάνουμε με σκοπό να είναι το παιδί καλά. Αυτό που συζητούσαμε και πρόσφατα για τη μικρή είναι πως καταλάβαμε ότι ο χρόνος έχει πια πρόσωπο. Είναι πολύ όμορφο να το βλέπουμε. Το Πάσχα μας έχει πρόσωπο. Βλέπουμε τη φατσούλα της μικρής που μεγαλώνει και είμαστε ενθουσιασμένοι.

βάπτιση Χριστίνα Παππά βάπτιση Χριστίνα Παππά

-Έχετε ασχοληθεί καθόλου με την προετοιμασία της βάφτισης του μωρού;

-Η βάφτισή της θα γίνει μετά το καλοκαίρι. Έχω ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες, αν και είναι νωρίς. τα έχω βρει όλα και περιμένω να έρθει η βάφτιση. Η βάφτιση θα είναι vintage και θα γίνει σε μια πολύ μεγάλη εκκλησία. Έχω σκεφθεί να είναι εξωπραγματικό το πρώτο της πάρτι, καθώς θα γίνει κοντά στα γενέθλιά της.

-Ποιο θα είναι το όνομα της κόρης σας;

-Η μικρή θα πάρει το όνομα Χριστίνα Νεκταρία Παππά.

βάπτιση Χριστίνα Παππά

-Πώς αισθάνεστε που έχετε για γιαγιά της κόρης σας τη Χριστίνα Παππά;

-Και για εμάς είναι περίεργο που λέμε γιαγιά τη Χριστίνα Παππά. Είμαστε μια οικογένεια όπου είμαστε όλοι μικροί σε ηλικία. Εμείς κάναμε οικογένεια σε μικρή ηλικία και η γιαγιά μας είναι νέα και το μωρό πολύ μικρό.

-Εσείς πώς βιώνετε όλοι αυτήν την πρώτη περίοδο της μητρότητας;

-Η αλήθεια είναι πως έχω πέσει με τα μούτρα και θέλω να είμαι όλη την ώρα με το παιδί στο σπίτι. Φυσικά, βοηθάει το ότι επιτρέπουν και οι συνθήκες το να μείνω για λίγο εκτός δουλειάς. Μου αρέσει πολύ να φροντίζω τη μικρή και είχα ως επιθυμία να είμαι τον πρώτο χρόνο με το μωρό. Εγώ είμαι χαζομαμά και κοιτώ τη μικρή και βλέπω ότι έχει το ίδιο βλέμμα με εμένα, την κοιτώ και νιώθω ότι βλέπω εμένα. Στην αρχή έλεγα ότι θέλω να αποκτήσω ένα αγόρι, αλλά από τη στιγμή που ήρθε η μικρή, έχω ξετρελαθεί.

βάπτιση Χριστίνα Παππά

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στις σελίδες μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους.